Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölge Elemeleri

6.05.2024 15:29:25
Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölge Elemeleri

Kütahya Barosu Başkanlığının ev sahipliğinde 04/05 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen, Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölge Elemelerinde baromuzu temsil eden ve bölge üçüncüsü olan Sayın Stj. Av. Beyza Fatma MANİSA , Sayın Stj. Av. Feyza Nur ÇAMCI, Sayın Stj. Av. Beril KARATAŞ ve Sayın Stj. Av. Furkan ULUSOY' ı gösterikleri başarılar sebebiyle kutluyoruz. Bu süreçte Stajyer Avuklarımızın eğitimi ve yarışmaya hazırlıkları konusunda çok büyük katkıları ve emekleri olan Sayın Av. Emin KOCA' ya, Muğla Barosu Staj Komisyonu Başkanı Sayın Av. Leyla BiŞEN 'e, Baromuz Staj Komisyonu Üyelerine ve misafirperverlikleri için Kütahya Barosu Başkanı Sayın Av. Edip İlkay SUNAY ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz.