BARO-ADLİYE VOLEYBOL TAKIMIMIZ FİNALDE

24.11.2022 10:31:46
  • Büyük Font
  • Küçük Font
  • Sayfayı Yazdır
BARO-ADLİYE VOLEYBOL TAKIMIMIZ FİNALDE
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ASKF ve Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası 10 takımın katılımıyla başlamıştır.Turnuva kapsamında yarı final müsabakaları 21.11.2022 tarihinde tamamlanmış olup; Baro - Adliye  takımımız A grubunda mücadele ettiği ve çeyrek ve yarı finalde karşılaştığı tüm rakiplerini de eleyerek FİNALE yükseldi.
 
Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye takımı ile 21.11.2022 tarihinde oynanan müsabakada 3-1 galip gelmeyi başaran Baro - Adliye Takımımızın finaldeki rakibi ise Muğla İl Emniyet Müdürlüğü takımı oldu.
 
24.11.2022 Perşembe günü saat 18:00 'de başlayacak olan 3. ve 4.' lük müsabakalarından sonra Baro - Adliye ve Muğla İl Emniyet  Müdürlüğü takımları arasındaki  final karşılaşması  saat 20:00'da Muğla Menteşe Meslek Yüksek Okulu Salonunda oynanacaktır.
 
Turnuvaya Milas avukatlarından Av.Burak Aşıcı,Av. Mehmet Salih Kaçar, Av. Kadir Bingöl,Yücel Türkoğlu ,Av. Onur Karadere ;Menteşe avukatlarından Av. Berrin Barut,Av. Evrim Çağlayan ve Av. Betül Atasoy ; Fethiye avukatlarından Av. Ufuk Kaya , Av.Metehan İlhan ve Adalet personellerinden Fatih Acar ,Nevzat Serhat Halat ve Gürsel Alaşehirli katılım sağlamakta olup etkili ve mücadeleci oyunlarıyla finale yükselmeyi de başarmışlardır.
 
Takımımızı kutluyor, tüm meslektaşlarımızın takımımıza desteğini bekliyoruz.
Fotoğraf Galerisi