İlimizde felaket düzeyine ulaşan yangınlar ile ilgili olarak;

3.08.2021 13:41:35
  • Büyük Font
  • Küçük Font
  • Sayfayı Yazdır
İlimizde felaket düzeyine ulaşan yangınlar ile ilgili olarak;

İlimizde felaket düzeyine ulaşan yangınlar ile ilgili olarak;

 

Yangının ilk çıktığı andan itibaren, gerek yetkililer ve gerekse sahada bulunan meslektaşlarımız ile iletişime geçilmiş ve bu iletişim anlık olarak devam ettirilmektedir.

 

Yangın söndürme ( özellikle orman yangına müdahale ) özel ve teknik müdahale yöntemi ile makine ve ekipman gerektiren bir yapıya sahip olduğundan bu güne kadar baromuzca ancak yangın söndürmede görevli kişiler ile yardımcısı gönüllülerimizin ihtiyaçlarının karşılanması şeklinde sürdürülmüş, bu çalışmalar ve yerinde yapılan inceleme sırasında tarafımıza iletilen jeneratör, su dondurucu, ( derin dondurucu ) yanmaz eldiven, yanmaz çorap, yanmaz ayakkabı, el feneri, tepe feneri, yanmaz iş tulumu gibi ilimizde bulunmasında güçlük çekilen malzemeler ile yangın hortumu gibi teknik malzemeler diğer barolarımızın ve barolar birliğinin katkı ve destekleriyle temin edilerek ihtiyaç duyulan yangın alanlarına sevk edilmiş, bu sevkiyat halen dahi devam etmektedir.

 

İhtiyaç dışı malzeme oluşumunu engellemek adına, ihtiyaç malzemeleri yöreden gelen isteklere göre temin edilerek ulaştırılmaktadır.

 

Konuya duyarlı ve “nasıl yardımcı olabiliriz” diye bizleri her an destekleyen tüm meslektaş ve dostlarımıza saygıyla duyururuz.

 

Muğla Barosu Başkanlığı

Fotoğraf Galerisi