STAJYER AVUKAT KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI EGE BÖLGE ELEMELERİ

7.05.2018 15:43:00
STAJYER AVUKAT KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI EGE BÖLGE ELEMELERİ

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölge Elemeleri Baromuzun ev sahipliğinde 05-06 Mayıs 2018 tarihlerinde yapıldı. TBB Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Ünsal Toker’in katılımıyla; TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri Av. Halit Advan ve Av. Sema Aksoy’un yarışma kurulu olarak sorumluluğunda gerçekleştirilen yarışmanın jürisinde Doç. Dr. Sinan Altunç, Hakim Halis Gümüşoğlu ve Av. Alim Mert yer aldı.Yarışmaya Ege Bölgesinden Afyonkarahisar Barosu, Aydın Barosu, Denizli Barosu, İzmir Barosu , Kütahya Barosu, Manisa Barosu ve Muğla Barosu olmak üzere toplam 7 Baro katıldı. Büyük çekişme içerisinde geçen yarışmalarda İzmir Barosu Takımı 1. , Muğla Barosu Takımı 2. Ve Denizli Barosu Takımı 3. Oldu.