Savunma, bir yargılamanın olmazsa olmazıdır ve Avukatı susturmak, savunmasız kalmak demektir.

23.09.2017 15:53:22

Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, Viranşehir Adliyesinde salt mesleğini yapmak üzere bulunduğu sırada, orada bulunan polis memurları tarafından hukuk dışı uygulama ve davranışlara maruz kalmıştır.

Taşıdıkları ünvanın sorumluluğunu ve hakkını vermekten yoksun bu kişilerce gösterilen bu davranışı ve bu davranışlara göz yumanları şiddetle kınıyor, bu ülkede hiç bir kişinin kendisini hukukun üstünde görerek davranamayacağını ve yaptıklarının yanına kâr kalmayacağını bilmelerini istiyoruz.

Av. Cumhur UZUN
Muğla Barosu Başkanı