KAMU AVUKATLARI HAKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ!

20.03.2019 08:23:30
  • Büyük Font
  • Küçük Font
  • Sayfayı Yazdır
KAMU AVUKATLARI HAKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ!

 

KAMU AVUKATLARI HAKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ!

Ankara Barosu Kamu Avukatları Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen "Kamu Avukatları için Barolar Başkent Barosunda Toplanıyor" konulu etkinlik, 15 Mart 2019 Cuma günü, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Türkiye'nin 35 barosundan kamu avukatları, kronik hale gelmiş olan mesleki  ve özlük sorunlarının çözüm önerilerini ve taleplerini, çözümün muhataplarına duyurmak üzere bir araya gelerek, Türkiye Barolar Birliği'nden bir temsilci ve diğer Baro temsilcileri ile kamunun hukuk hizmetinin devamlılığının sağlanabilmesi için alınması gereken önlemler ve talepler üzerinde ortak mutabakata vardı. Ankara Barosu ile katılımcı Baroların imzacısı olduğu basın bildirisi ve eki kanun teklif öneri metninin basınla paylaşılmasına karar verildi. Etkinliğe, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyesi Av. Meltem Akyol ile Kamu Avukatları Kurulu Başkanı Av. Makbule Karaoğlan katılım gösterdi.

 

"KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ"
Yaklaşık 29 yıldır süre gelen Kamu Avukatlarının özlük Sorunlarının çözümü için, tüm Baroların  birlikte hareket etmesi suretiyle çözüme ulaşılacağı açıktır. Bu amaçla, basın bildirisi "5 Nisan Avukatlar Günü"nde  tüm Barolar tarafından kamuoyu  ile paylaşılarak, konunun takipçisi olunacağını tüm kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyururuz.


ADANA BAROSU, ADIYAMAN BAROSU, AFYON BAROSU, ANTALYA BAROSU, ANKARA BAROSU, AYDIN BAROSU, BİNGÖL BAROSU, BURDUR BAROSU, ÇARUM BAROSU, DİYARBAKIR BAROSU, DÜZCE BAROSU, EDİRNE BAROSU, ERZİNCAN BAROSU, ESKİŞEHİR BAROSU, GAZİANTEP BAROSU, HATAY BAROSU, IĞDIR BAROSU, ISPARTA BAROSU, İSTANBUL BAROSU, KAHRAMANMARAŞ BAROSU, KARABÜK BAROSU, KARAMAN BAROSU, KASTAMONU BAROSU, KONYA BAROSU, MALATYA BAROSU, MANİSA BAROSU, MUĞLA BAROSU, ORDU BAROSU, SAKARYA BAROSU, SİİRT BAROSU, SİVAS BAROSU, SİVAS BAROSU, ŞIRNAK BAROSU, TRABZON BAROSU, VAN BAROSU, YOZGAT BAROSU. ZONGULDAK BAROSU

Fotoğraf Galerisi