MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE

11.02.2019 16:59:28
MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE

Birlik Başkanımızın Rize ilindeki ziyaret ve açıklamaları üzerine 7 Şubat 2019 tarihinde yapmış olduğum basın açıklamasının, bu açıklamanın baromuz facebook sayfası ve web sayfasında yer almasının etkisiyle, bazı meslektaşlarımızın bu açıklamayı Baromuz Yönetim Kurulu açıklaması olarak algıladığı ve bunun doğrusunun ne olduğuna dair bilgilenme ihtiyacı içinde olduğu gözlemlenmiştir.

Öncelikle ve hemen belirtmek isterim ki, söz konusu açıklama Muğla Barosu Başkanı olarak şahsıma ait bir açıklamadır.

Söz konusu açıklamanın içeriğindeki cümlelere dikkatlice bakıldığında, salt şahsım ve tekil kişiyi ifade etmekte olduğu hemen görüleceği gibi, Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamaların, önceki dönemlerde yapılan açıklamalarda olduğu gibi , “Yönetim Kurulu Adına” şerhiyle kaleme alınmakta olduğu da derhal görülecektir.

Durumu bilgilenme arzusundaki meslektaşlarımıza saygıyla sunarım.

Muğla Barosu Başkanı
Av. Cumhur UZUN