Avukat Stajyerleri Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölge Elemelerinde Baromuz birinci oldu.

20.02.2017 14:21:42

T.B.B Eğitim Merkezi tarafından  18-19 Şubat 2017 tarihlerinde Aydın Barosu ev sahipliğinde düzenlenen Avukat Stajyerleri Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölge Elemelerinde Stajyer Avukat Yağmur TÜRKEL,  Stajyer Avukat Elif Serenay KÜRKCÜ ve Avukat Stajyeri Kemal Aladağ'dan oluşan Baro Takımımız Ege Bölgesi birincisi oldu. Bölge birincisi olan takımımız Nisan ayında Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finaline Ege bölgesini ve baromuzu temsilen katılıcak. Takımımıza Türkiye elemelerinde başarılar diler, takımımızın eğitime destek veren tüm meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.